Jak si zkrátit čas v automyčce? Rychloúklid interiéru vozu za 10 minut

Autochemie

Znáte ten pocit, když zajedete do myčky a civíte na kartáče, jak vám myjí auto? Co takhle využít těch deset minut v myčce něčím užitečným? Vyčistěte si interiér auta během mytí.

Pojďte si dát závazek a jednou za měsíc věnujte čistotě našeho vozu alespoň rychlých dvacet minut. Zajeďte k myčce, vyluxujte vnitřek auta, pokud nevozíte tři děti a psa, tak to zmáknete za 10 minut. Ve vážně profi mycích centrech můžete nechat vyprat i koberečky.

Teď už jen zvolit správný mycí program a zajet do myčky. Co děláte těch deset minut, kdy kartáče tancují na vašem vozu? Můžete si přečíst zprávy, zvládnete projet Facebook i Instagram, odpovědět na e-maily anebo si chvíli zameditovat za zvuků kapající vody a šustících kartáčů. Co ale tu desetiminutovku v automyčce využít k úklidu interiéru vozu?

Ubrousky, co se hodí

Coyote má spoustu praktických přípravků, které v téhle desetiminutovce můžete využít. Tak především Coyote Ubrousky na sklo a zrcadlo. Jednoduše vyčistíte přední sklo, zpětné zrcátko, sklo vedle řidiče a ti mrštnější i okno u spolujezdce. Ubrousků je v balení třicet, takže v pohodě vydrží. Je to easy, ubrousky vyčistí i upatlané sklo, vyleštit ho můžete ještě utěrkou z mikrovlákna. Jen nezapomeňte pořádně zalepit zpátky etiketu, aby zbytek ubrousků nevyschl. Tyhle ubrousky voní po citronu a budou se vám hodit i v domácnosti.

Když to zvládne naše blondýnka ve videu, zvládnete to i vy pánové:

Tak to máme okna a zrcadla. A přichází … Coyote ubrousky Cockpit! Ty jsou v nabídce buď v klasické svěží vůni citrusů - citronu nebo pomeranče, a stále oblíbené a nestárnoucí vanilce. Ubrousky setřete prach po celé přístrojové desce, otřete volant i středový panel a všechny plasty okolo, na které dosáhnete. Ubrousků je v balení zase třicet, takže jich použijte, kolik je na úklid potřeba. Jo, a ubrousky pak patří do komunálního odpadu, kdybyste nad tím náhodou přemýšleli.

A interiér vozu je čistý a vy jste proměnili deset minut civění v myčce za celkem užitečnou činnost.

Znáte ten pocit, když měníte pneumatiku, nebo jste právě tankovali a není kde si umýt ruce? Dámy nosí v kabelce většinou takové ty miminkovské ubrousky na ruce, pořádný chlap vozí v autě v kastlíku Coyote Ubrousky na ruce. Praktické balení ubrousků s vůní heřmánku, pro rychlé očištění rukou, když nemáte vodu.

Další praktičtí pomocníci pro interiér vašeho vozu

Pokud chcete interiéru Vašeho vozu věnovat přeci jen větší péči a čas, určitě si pořiďte Coyote Aktivní čistič plastů interiéru, který dokonale odstraní mastnotu a nečistoty z plastů. Pokud nechcete ubrousky, tak na ošetření kokpitu má Coyote praktické cockpit čisticí spreje s antistatickými účinky. Opět v příjemných vůních. Svěží pomeranč a citron, klasická vanilka, sladké lesní plody, nová populární vůně vodního melounu a vůně jablka, která pomáhá udržet soustředění. Můžete použít i sprej s matným efektem s fougerovou vůní. Tyto spreje čistí jak plastové části interiéru, tak kůži, dřevo a koženku.

A na čištění sedaček, koberců se hodí Coyote Čistič čalounění pěnový. Na okna a zrcadla nesmí chybět pěnový Aktivní čistič skel. Tyto pomocníky ve spreji ale používejte už mimo myčku, kdy auto můžete pořádně vyvětrat.

Je to jednoduché, čištění interiéru vozu může být s přípravky Coyote úplná hračka. Všechny přípravky Coyote koupíte na čerpacích stanicích nebo na našem eshopu.