Jaké programy můžete nabídnout v samoobslužném mycím centru

Mycí linky a boxy

Samoobslužná mycí centra jsou u řidičů stále oblíbenější. Svou popularitu získávají také díky tomu, že jsou dostupná non-stop a motoristé si mohou svůj vůz umýt a vyčistit kdykoli. A nejedná se jen o pouhé umytí automobilu. Moderní mycí centra nabízí i doplňkové služby k vyčištění interiéru. Skladbu programů v mycím centru můžete zvolit tak, aby vašim zákazníkům vyhovovala co nejvíce.

AutoMax Group zajišťuje v České republice dodávky, montáž a servis bezkontaktních mycích boxů společnosti MIX S.r.l.

Měnička mincí a mincovníky

Základem spokojenosti zákazníků je i jednoduchá platba za službu. V mycích centrech zajišťujeme pomocí platebních terminálů nebo měničky mincí. Dodáváme měničky až na 5 druhů mincí a žetonů. Měničky vydají žetony nebo datové klíče, které si zákazník může nabít na jakoukoliv hodnotu. Možná je platba v hotovosti, žetony, platební kartou nebo věrnostními klíči/kartami a samozřejmostí je možnost tisku účtenky. Automaty zákazníka instruují a navedou ho ke správné platbě.

Máze zájem o řešení na míru? Napište nám!


Mycí programy

V mycím boxu jsou umístěny ovládací panely z nerezové oceli, kam zákazník hází mince, vkládá datový klíč/kartu/žetony nebo použije kreditní kartu a volí si programy. Jsou buď vestavěné nebo samostatně stojící. V nabídce je i systém odsávání žetonů do technické místnosti. Tento systém minimalizuje krádeže. Žetony jsou totiž potrubím odsávány mimo ovládací panely.

Na displeji se potom zobrazuje buď čas, nebo se odpočítává kredit. Programy jsou jednoduše popsány.

Mytí podvozku

Tento program myje spodní část vozu vysokým tlakem vody. Pro tento program lze využít i recyklovaná voda. Systém trysek účinně odstraní soli a veškerou špínu na podvozku vozidla.

Mytí disků kol

Chemie se nanáší tryskou ve vzdálenosti 15 - 20 cm pouze na disky kol, nikoli na karoserii a další části vozu.

Chemické předmytí

Při chemickém předmytí zákazník nanese chemii na vůz pouze nízkým tlakem. Chemie se nanáší na automobil od zdola nahoru. Jedná se o kvalitní předmytí, které nepoškozuje lak vozidla a zbaví ho zaschlých nečistot a hmyzu. Předmytí umožňuje delší působení chemických čistících prostředků a tím se dosáhne lepšího výsledku mytí.

Tento program je důležitý k dosažení maximálního kvalitního výsledku mytí.

Dalším možným typem chemického předmytí, je předmytí disků kol, které disky nepoškozuje, ale pomáhá účinně odstranit špínu.

ReferenceČS2


Předmytí aktivní pěnou

Aktivní pěna se nanáší pistolí na vůz odspodu nahoru. Tryska vytváří hustou pěnu, která pokryje celý vůz a uvolní tu nejhrubší špínu z vozidla a tím usnadní základní mytí.

Mytí šamponem a mytí šamponem s mikropráškem

Programy, které myjí vysokým tlakem a horkou vodou. Zákazník musí důkladně nanést tryskou šampon s mikropráškem na vůz ve vzdálenosti 5 - 10 cm od povrchu. Při mytí je nutné měnit úhly vodního paprsku. Opět se nanáší zezdola nahoru na celý automobil.

Mytí kartáčem se šamponem

Zákazníkům můžete v samoobslužném mycím centru nabídnout i tento program. Je určen na silně znečištěné vozy. Důrazně ovšem své klienty upozorněte na to, že tento program se používá pouze s programem chemického předmytí. Jinak by mohlo dojít k poškození laku abrazivními nečistotami. Do kartáče proudí nízkým tlakem teplá/studená voda se šamponem.

Oplach čistou vodou

Řidič omývá vůz vysokým tlakem tryskou. Doporučuje se směr odshora dolů. Vodní paprsek by měl být při oplachu okolo 30 cm od povrchu vozu. Tento program je důležitý pro následný program voskování.

Voskování

Při tomto programu se používá tlaková voda s voskem za studena. Použití studeného vosku snižuje provozní náklady mycího centra. Vosk se nanáší z 50 cm, je nutný vždy závěrečný oplach do lesku. Při tomto ošetření v zimním období nedochází k oxidaci laku vlivem posypových solí. Vosk zvyšuje lesk laku a po navoskování se lépe z povrchu odstraňují nečistoty a hmyz.

Závěrečný oplach do lesku

Poslední program závěrečného oplachu je nezbytný po voskování. Zařízení oplachuje automobil osmotickou vodou, která nezanechává na povrchu žádné skvrny ani na skle, ani na karoserii. Jde o změkčenou demineralizovanou vodu, zbavenou veškerých nečistot a minerálu. Proto nezanechává skvrny.

Sušení

Závěrečný program sušení zajistí, že automobil vydrží déle čistý. Při sušení vozidla se postupuje směrem shora dolů.

Doplňkové služby mycího centra

A pokud si chcete své zákazníky rozmazlovat, můžete jim nabídnout doplňkové služby. Vaši klienti jistě ocení, když si budou moci na jednom místě vyčistit také interiér vozidla. Vysátí vozu, vyprání koberečků nebo provonění vozu parfémem je důležitou součástí procesu k maximální spokojenosti zákazníků a pro skvělý pocit z čistého vozu.

V nabídce AutoMax Group najdete klepače koberečků, samoobslužné vysavače, pračky koberečků, výdejníky různých produktů, čističe a tepovač interiéru, ždímače jelenic, dezinfekční stroje, ofukovače prachu, černidlo pneumatik a další doplňky. A to vše s možností polepů s vaším logem a ve vaší barvě.

Pro všechny, kteří chtějí svým zákazníkům nabídnout něco navíc v podobě komplexních služeb, jsou doplňky samoobslužné čistící zóny nezbytností.

Samoobslužné mycí boxy od AutoMaxu nabízí mnoho výhod a služeb, které Vám budou generovat zisk.

Navrhneme Vám to nejlepší řešení!



Potřebujete poradit nebo zaslat cenovou kalkulaci?

Kontaktujte nás