Neviditelný osvěžovač do auta přináší dokonalý pocit z jízdy

Autochemie

Vůně do auta je třešničkou na dortu při detailní péči o interiér vozu. Je to poslední kapka, která dotvoří dokonalý pocit z perfektně vyladěného auta. Mezi možnosti, jak nejlépe a nenápadně provonět interiér vozu, přichází silný hráč – Wunder-Baum Vent Wrap. Je tak nenápadný, že si ho v autě nevšimnete. A interiér vozu tak neztratí své kouzlo. Vůní nezahltí, ale vydrží dostatečně dlouhou. Nevylije se, neobsahuje totiž tekutinu. Nemůže se ztratit, protože pevně drží na větrací mřížce.

Novinka od zavedené firmy Wunder-Baum se instaluje přímo na jednu z lamel mřížky ventilace, kolem které se jednoduše obtočí. Diskrétní tmavý design dělá z Vent Wrap téměř neviditelný prvek. To, že je stále uvnitř, poznáte pouze podle příjemné vůně po otevření dveří. Vnitřek vašeho vozu tak nebude nic rušit.

Vent Wrap přináší kromě své neviditelnosti také novou pryskyřicovou technologii, která dokáže uvolňovat vůni do prostoru pomalu a postupně v ideálních dávkách. Díky tomu není interiér vůní přeplněný a pasažéry nečekají bolesti hlavy z příliš intenzivního aroma. Navíc se vůně uvolňuje i v případě, že ventilace není zapnutá. Prostor uvnitř vozu tak bude plný příjemné vůně i po dlouhém stání.

Nákupem jednoho balení Vent Wrap si pořizujete svěžest do auta minimálně na 60 dní. Uživatelská hodnocení ale často mluví o tom, že vůně vydrží o hodně delší dobu. Výrobce má tuto novinku připravenou ve třech vůních – vanilka, new car a black ice. Žádná z nich není omračující a zbytečně silná, představte si spíš decentnost a nevtíravost.

Vanilková verze osvěžovače kombinuje jemnou sladkou vanilku s nádechem kokosu a cukrové třtiny. Aroma New car naplní váš vůz přitažlivou vůní novosti a Black ice je jako mužná vůně s dřevitými a citrusovými tóny vhodná především pro pánskou polovinu řidičů.

Proč si vlastně osvěžovač vzduchu do auta pořídit?

Ladění interiérů vůněmi je často považované za libůstku dámské části populace. Při takovém pojetí ale zcela opomíjíme fakt, že čich je velmi citlivý a vlivný smysl. Čichové vjemy mají přímý vliv na naši psychiku a emoce, vůně se dokonce používají i v marketingu pro ovlivnění nakupujících. Pokud v autě trávíte více času, je vhodné věnovat pozornost i výběru vůně, protože díky ní můžete snadno a příjemně ovlivnit svou psychickou pohodu.

Výběru konkrétní vůně i provedení osvěžovače je dobré věnovat pozornost. U vůně dejte na své pocity a vyberte to, co je vám příjemné. Ne to, co je právě trendy nebo co vám doporučila kamarádka. Vhodnější jsou jemnější a osvěžující vůně, které vás nezahltí. Typ osvěžovače záleží na tom, kolik do něj chcete investovat a co od něj očekáváte.

Jaký osvěžovač vzduchu do auta vybrat?

Všeobecně známé papírové stromečky jsou nejlevnější, ale stále oblíbenou, variantou osvěžovače do auta. Zavěsíte je na zpětné zrcátko a kromě vůně získáte i závan nostalgie starých časů. Vyladěný interiér moderních vozů ale můžou někdy trochu rušit.

Další variantou jsou tekuté osvěžovače. Malou lahvičku zavěsíte v interiéru vozu nebo nacvaknete na větrací mřížku. Rizikem u nich ale bývá vylití tekutiny, které vás může donutit auto na čas úplně opustit. Design těchto osvěžovačů už je propracovanější a v interiéru tolik neruší.

Problém s vylitou vonnou kapalinou vyřeší tuhý osvěžovač v plechovce. Můžete ho umístit kamkoliv ve voze a nemusíte mít obavy z nežádoucího převonění prostoru. Nevýhodou je opět estetická stránka plechovky, která může v některých interiérech rušit. Hrozí také to, že se osvěžovač v plechovce někam zakutálí a už ho nenajdete.

Pro hravější povahy nebo dětské pasažéry existují také osvěžovače v podobě panáčků, které se připnou do mřížky ventilace.

V akutních případech, kdy potřebujete vzduch v autě osvěžit hned, použijte klasický osvěžovač ve spreji. Efekt je okamžitý, ale výdrž malá, vyplatí se proto pouze pro naléhavé případy.

Výběr osvěžovače vzduchu nabízí mnoho variant. Pokud ale preferujete nenápadný design, snadnou instalaci a nevtíravou vůni, která vás nezhltí, je Vent Wrap ideální volbou. V našem e-shopu najdete všechny tři varianty vůní.