Profesionální lesk karoserie auta? I v garáži zvládnete bez problémů!

Autochemie

Samoobslužné mycí centrum, automyčka, domácí garáž nebo služby profesionálního car detailera? Možností, jak umýt a dosáhnout vysokého lesku karoserie je nespočet.

Jak často mýt auto? Jednotná odpověď není, záleží na tom, zda garážujete, kolik najedete kilometrů, ale i na počasí. Všeobecně se doporučuje mýt auto v zimě častěji, aby posypové soli nepoškodily lak na autě.

Pojďme se podívat na pár tipů, jak dosáhnout lesklé karoserie. A pěkně od těch nejlevnějších, až po ty prémiové.

Automyčka nebo samoobslužné mycí centrum

Někdo nic neřeší a jednou za čas vyrazí do automyčky, kde navolí některý z programů a auto si nechá umýt za pár kaček. Bez starostí a bez námahy.

V posledních letech však vzrůstá obliba mytí vozů v samoobslužných mycích centrech. Člověka může vyjít tento typ mytí ještě levněji, než v automyčce. Záleží na šikovnosti a navolených programech.

AutoMax Group dodává do mycích center prémiovou autokosmetiku MA-FRA. Bohaté portfolio značky zahrnuje přípravky na všechny fáze mytí vozidel, které zajistí maximální čisticí efekt. Aktivní pěna uvolní zaschlé nečistoty, šampony a pěnící přípravky rozpouští zbytky nečistot a zanechají povrch karoserie dokonale čistý.

Řada vosků MA-FRA pak odstraní drobné škrábance, chrání lak a zanechá vysoký lesk. Vosky odpuzují vodu a díky tomu povrch rychle schne a omezí přilnavost nečistot.

Návštěva automyčky nebo samoobslužného centra je tedy nejlevnějším a nejrychlejším způsobem, jak dosáhnout vysokého lesku automobilu.

Hobby autokosmetika doma v garáži

Pokud patříte mezi nadšené motoristy, kteří věnují svému motorovému miláčkovi čas v garáži, tak je tady hobby autokosmetika, se kterou zvládnete umýt a vyleštit váš vůz snadno, rychle a za dobré peníze.

Značka Coyote tradičně nabízí jednoduchou aplikaci všech produktů a překvapivě výborný výsledek. Půllitrová lahvička Coyote autošampon s voskem myje a leští automobil v jedné operaci. Obsahuje karnaubský vosk, který konzervuje lak a poskytne vysoký lesk karoserii. Navíc vám lahvička vydrží na několikeré mytí.

Coyote - Autošampon s voskem

Další oblíbenou klasikou je značka ArmorAll. Litrový Wash & Wax šampon odstraňuje i velmi silnou špínu a umývá a leští zároveň. Produkt je vhodný pro všechny typy laků, vytváří ochrannou vrstvu a zabraňuje korozi.

Také MA-FRA má ve svém portfoliu produkty hobby autokosmetiky. Mimořádný lesk dodá karoserii CAR WASH šampon a vosk, který vytvoří ochranný film a efekt Hydro speed, kdy voda stéká z povrchu a nezanechává na kapotě stopy.

Pokud si tedy chcete umýt a navoskovat automobil rychle a jednoduše doma v garáži, a to za rozumnou cenu, tak kvalitní a léty ověřená hobby autokosmetika je tou pravou volbou.

Prémiová autokosmetika

Pokud jste vášnivý car detailer, je tu nová, prémiové řada Hybrid Solutions. Tu představil Turtle Wax českému trhu v loňském roce.

Prémiová řada Hybrid Solutions s přidanou keramikou osloví i ty nejnáročnější detailery, kteří si potrpí na prvotřídní lesk a chtějí svému laku dodat dlouhodobou ochranu.

Přípravky Hybrid Solutions kombinují nejnovější technologie car detailingu, z výsledků se budete těšit až 6 měsíců. Produkty Hybrid solutions dodají laku vysoký lesk, keramickou ochranu a zároveň mají nepřekonatelný hydrofobní efekt.

Povyšte garážový car detailing na profesionální úroveň s přípravky Hybrid solutions:

Dokonalý lesk a 100% ochrana laku vašeho motorového miláčka na měsíce!

Profesionální car detailing

Italská profesionální autokosmetika #Labocosmetica už je pro opravdové motorové nadšence a fajnšmekry.

Kombinuje nejnovější technologie a inovace v oblasti car detailingu, který si ale můžete dopřát i u sebe v garáži.

Prémiová profesionální autokosmetika zajišťuje důkladné a šetrné mytí, renovaci a konzervaci karoserie vozu.

V produktové řadě #Labocosmetica najdete širokou škálu šamponů na předmytí a mytí se silným čistícím účinkem, přípravky na dekomintaci, sealenty a leštící pasty. Tuto řadu vám doporučí i profesionální car detaileři.

Veškerou autokosmetiku na mytí, čištění a voskování exteriéru vozidla najdete v našem e-shopu. Přejeme vám šťastnou jízdu v nablýskaném autě!